Wie zijn wij?

Ceva Santé Animale is een mondiaal bedrijf op het gebied van diergeneeskunde, dat zich richt op onderzoek, ontwikkeling, productie, marketing en levering van farmaceutische producten en vaccins voor gezelschapsdieren, landbouwhuisdieren en pluimvee.

Ondanks dat Ceva is uitgegroeid tot een wereldwijde organisatie, zijn we er toch in geslaagd om de bedrijfsgeest te behouden van een kleine of middengrote onderneming. Wij danken ons bestaan aan de boeren, huisdiereigenaren en dierenartsen die ons steunen. Daarom is ons voornaamste doel om hen te voorzien van de best mogelijke producten en diensten.

Een essentieel onderdeel van het leven is de band tussen mens en dier. Wij zijn van mening dat dit omarmd en weerspiegeld moet worden in de wetenschap. Wij streven ernaar om producten en diensten te leveren, die niet alleen de levens van dieren beschermen en verbeteren, maar uiteindelijk ook het welzijn van ieder mens in onze wereldgemeenschap.

Terug naar boven

WAARSCHUWING

Deze site is uitsluitend bedoeld voor gebruik door dierenartsen, apothekers, dierenartsassistenten, studenten diergeneeskunde, SQP's of andere beroepsbeoefenaren in de veterinaire gezondheidszorg en professionele dierenverzorgers.
Om deel te nemen, vinkt u dit vakje aan om te bevestigen dat de bovenstaande verklaring op u van toepassing is.