Onze geschiedenis

Ceva Santé Animale heeft een lange weg afgelegd. Onze organisatie ontstond in 1999, vanuit Sanofi Santé Nutritional Animale, na een eerste van 4 LMBO's (Leverage Management Buy-Out). Sindsdien is de groei van Ceva onstopbaar.

Na de oprichting door deze LMBO (werknemers krijgen het bedrijf in eigen handen via de aankoop van aandelen) zijn we enorm gegroeid en dit door de combinatie van productgedreven groei en acquisitie. Vandaag behoren we tot de belangrijke spelers in dierengezondheid. Een zelfstandige onderneming, in eigendom van zijn werknemers hetgeen ons onderscheidt van anderen binnen de industrie.

Ons vermogen om New Business en producten te integreren in een bredere strategische visie is doorslaggevend geweest voor ons succes. Onze resultaatgedreven cultuur heeft ervoor gezorgd dat vele externe ondernemers, die zich bij ons aansloten, de vrijheid behielden om op hun eigen wijze te blijven managen met tegelijkertijd een gezamenlijk doel voor ogen.

Terug naar boven

WAARSCHUWING

Deze site is uitsluitend bedoeld voor gebruik door dierenartsen, apothekers, dierenartsassistenten, studenten diergeneeskunde, SQP's of andere beroepsbeoefenaren in de veterinaire gezondheidszorg en professionele dierenverzorgers.
Om deel te nemen, vinkt u dit vakje aan om te bevestigen dat de bovenstaande verklaring op u van toepassing is.