Onze kernwaarden

Ceva’s missie is gebaseerd op de vier belangrijkste kernwaarden van het bedrijf: passie van de klant, solidariteit, innovatie en ondernemersgeest.

  • Passie van de klant

Wij gaan voor gepassioneerde klanten. Onze oplossingen staan volledig in teken van de ambities, de noden en de uitdagingen van onze klanten. We bouwen sterke, lange termijn relaties om samen als partners innovatieve oplossingen te ontwikkelen.  

  • Solidariteit

Solidariteit staat voor ons gezamenlijk streven om de grootste bedreigingen voor de diergezondheid wereldwijd te bestrijden. De focus ligt hierbij op samenwerking, communicatie en teamwork door de gehele organisatie.

  • Innovatie

Innovatie weerspiegelt onze bereidheid om buiten de traditionele paden te treden en met grensverleggende ideeën te komen. Zo kunnen wij de wereld iets anders én beters bieden.

  • Ondernemersgeest

Onze ondernemersgeest wordt belichaamd door onze betrokken, initiatiefrijke, zelfstandig handelende medewerkers. Al onze werknemers, wetenschappers en partners worden aangemoedigd om ondernemend en proactief te zijn in het aandragen van oplossingen om de diergezondheid te verbeteren.

Terug naar boven