Easy to give award

Ceva wint de International Cat Care (ICC) “Easy to Give” award voor Vectra® Felis

Ceva heeft onlangs de prestigieuze International Cat Care (ICC) “Easy to Give” award gewonnen voor hun recent gelanceerde vlooienproduct Vectra® Felis.

Sinds 2005 hebben slechts 31 producten deze award gewonnen en Ceva is momenteel recordhouder. De gelijkaardige “cat friendly” award werd in het verleden ook al gewonnen door Ceva met het product Feliway®.

De jury bestaat uit dierenartsen gespecialiseerd in diergeneeskunde voor katten. De ICC “Easy to Give” awards werden uitgereikt in Londen op vrijdag 11 september en belonen farmaceutische bedrijven die inspanningen leveren om geneesmiddelen te produceren die makkelijk toe te dienen zijn bij katten. Op die manier wordt het leven van dierenartsen, eigenaars en katten zo makkelijk mogelijk gemaakt en wordt stress bij katten verminderd. Vanaf heden mag Ceva dan ook gebruik maken van het “Easy to Give” logo op de verpakkingen en het marketing materiaal van Vectra® Felis.

Claire Bessant, voorzitter van ICC verklaarde het volgende “Het was zeer aangenaam om samen te werken met Ceva gedurende de afgelopen 10 jaar. Wij hebben een natuurlijke band, aangezien we dezelfde waarden en een passie voor katten delen.”

Terug naar boven

WAARSCHUWING

Deze site is uitsluitend bedoeld voor gebruik door dierenartsen, apothekers, dierenartsassistenten, studenten diergeneeskunde, SQP's of andere beroepsbeoefenaren in de veterinaire gezondheidszorg en professionele dierenverzorgers.
Om deel te nemen, vinkt u dit vakje aan om te bevestigen dat de bovenstaande verklaring op u van toepassing is.