International Cat Care (ICC) Awards voor FELIWAY® Friends & Amodip®

Ceva wint de 'Cat Friendly' award voor Feliway® Friends & de 'Easy to Give' award voor Amodip®

Ceva heeft onlangs de prestigieuze International Cat Care (ICC) Awards gewonnen voor hun recent gelanceerde producten: de' Cat Friendly' Award voor Feliway Friends en de 'Easy to Give' Award voor Amodip. 

Ceva is momenteel recordhouder. Een gelijkaardige “cat friendly” award werd in het verleden ook al gewonnen door Ceva met het product Feliway. En een gelijkaardige  'Easy to Give' voor Vectra Felis. 

De jury bestaat uit dierenartsen gespecialiseerd in diergeneeskunde voor katten. De 'Easy to Give' awards belonen farmaceutische bedrijven die inspanningen leveren om geneesmiddelen te produceren die makkelijk toe te dienen zijn bij katten. Op die manier wordt het leven van dierenartsen, eigenaars en katten zo makkelijk mogelijk gemaakt en wordt stress bij katten verminderd. 

De 'Cat Friendly' award beloont bedrijven die inspanningen leveren om het welzijn van katten te bevorderen. 

Claire Bessant, voorzitter van ICC verklaarde het volgende “Het was zeer aangenaam om samen te werken met Ceva gedurende de afgelopen 11 jaar. Wij hebben een natuurlijke band, aangezien we dezelfde waarden en een passie voor katten delen.”

Terug naar boven

WAARSCHUWING

Deze site is uitsluitend bedoeld voor gebruik door dierenartsen, apothekers, dierenartsassistenten, studenten diergeneeskunde, SQP's of andere beroepsbeoefenaren in de veterinaire gezondheidszorg en professionele dierenverzorgers.
Om deel te nemen, vinkt u dit vakje aan om te bevestigen dat de bovenstaande verklaring op u van toepassing is.