VIDEOBOODSCHAP: CEVA IS STRONGER TOGETHER

Marc Prikazsky, CEO van Ceva Santé Animale:  "We staan momenteel voor één van de grootste uitdagingen die de meesten van ons ooit in ons leven zullen ervaren. De aanvankelijke angst als gevolg van de frontale aanval op onze gezondheid begint...

Marc Prikazsky, CEO van Ceva Santé Animale: 

"We staan momenteel voor één van de grootste uitdagingen die de meesten van ons ooit in ons leven zullen ervaren. De aanvankelijke angst als gevolg van de frontale aanval op onze gezondheid begint in grote delen van de wereld af te nemen, maar de bezorgdheid over de economie, onze banen en hoe we terug zullen keren naar een nieuw "normaal leven" blijft bestaan.

Door al deze onzekerheid ben ik verbaasd over de geest van de Ceva-teams over de hele wereld, omdat ze tegenspoed hebben overwonnen en bleven glimlachen. We hebben een aantal van hun prachtige video's en foto's samengevoegd in deze montage, waarvan ik denk dat het een ongelooflijke diepte van solidariteit weergeeft."

Terug naar boven

WAARSCHUWING

Deze site is uitsluitend bedoeld voor gebruik door dierenartsen, apothekers, dierenartsassistenten, studenten diergeneeskunde, SQP's of andere beroepsbeoefenaren in de veterinaire gezondheidszorg en professionele dierenverzorgers.
Om deel te nemen, vinkt u dit vakje aan om te bevestigen dat de bovenstaande verklaring op u van toepassing is.